Menu

Bergans gir ungdom topp teknisk bekledning

  • Skrevet av 

Bergans Ervik er ikke bare en rendyrket 3-lags skalljakke, den er også et bevis på at Bergans tar ungdoms turglede på alvor.

Bergans Ervik Youth jacket er en 3-lags skalljakke for ungdom med membranteknologi, funksjoner og egenskaper som kan matche skalljakker for voksne.

Sammen med softshellbuksa Utne Youth, og en rekke andre tekniske turplagg for ungdom, vil Bergans gi ungdommen mer komfort og bedre turopplevelser.

– Vi blir veldig glade hvis våre produkter kan være med å få flere ungdom til å være mer ute. Det skulle egentlig bare mangle at de unge har like gode turklær som oss voksne, sier produktdirektør i Bergans, Sølvi Nilsen.

De siste årene har Bergans hatt stor utvikling i sine kolleksjoner for både barn og ungdom. Til ungdom tilbys nå egne jente- og guttemodeller i flere farger.

– Ungdom er stadig mer bevisste som forbrukere. Derfor legger vi like mye tid og ressurser i design til denne målgruppen som til voksne, avslutter Nilsen.

Produktdetaljer:

7920 Ervik Youth Jkt
7921 Ervik Youth Girl Jkt

Materialegenskaper: 3-lags Bergans Element Active® (100 % polyamid (Nylon)). Vanntett, vindtett og pustende.

Hette: Avtakbar, regulerbar hette med høy krage.

Ventilasjon: Ventilasjonsglidelåser under ermene.

Ytterligere funksjoner: Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Borrelåsjustering på erme. Vannavvisende glidelås i front. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. Refleksdetaljer.

Størrelser: 128-164

Vekt: Ungdom str. 152 (12 år): 510 g Jente str. 152 (12 år): 485 g

Veil. pris: 1 600,-


7910 Utne Youth Pnt

7911 Utne Girl Youth Pnt

Materialegenskaper: God fukttransporterende evne og tørker raskt. Produktet inneholder bluesign® approved fabric. 96 % polyamid (Nylon)/4 % elastan (Spandex).

Lommer: Frontlommer, lårlommer og baklomme.

Ytterligere funksjoner: Beltehemper og innvendig elastisk justering i livet. Formsydd kneparti. Glidelåsåpning bak på legg med kile for justering av benvidde.

Størrelser: 128-164

Vekt: Ungdom str. 152 (12 år): 285 g Jente str. 152 (12 år): 280 g

Veil. pris: 600,-

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss