Menu

Engasjert satsing på varmeplagg

Den unge oppstart bedriften Heat Experience i Trondheim har tatt tak i elektriske varmeplagg. Vi elsker tanken bak alt vi kan gjøre med denne eksisterende teknologien som løser ett så enkelt problem sier Emil Asbjørnslett. Styrets leder i selskapet Heatexp AS.

Les mer

Tøffingen som gir deg et vidt blikk på verden

  • Skrevet av

Olympus Tough TG-870 er tøff nok til å være med over alt – vanntett ned til 15 m**, støtsikker opptil 2,1 m***, knusesikker opptil 100 kg****, støvtett og frostsikker ned til -10°C**** - noe som gjør den til den perfekte, bekymringsløse elektroniske loggboken for alle eventyrene dine.

Les mer

En god kikkert på sjøen er en billig livsforsikring!

  • Skrevet av

Steiner, kjent for sine tøffe, lyssterke kikkerter for maritimt bruk, har oppdatert sin prestisjemodell, Commander. Commander har i mange år vært klassifisert som den beste marinekikkerten som finns å kjøpe for penger, og nå befester man den posisjonen med en rekke forbedringer. Commander vil bli vist frem på vårens båtmesser i Norden.

Les mer

eTrex 20x og 30x - eTrex serien oppdateres

  • Skrevet av

Schaffhausen, Sveits / 13. mai 2015 — Garmin presenterer eTrex 20x og eTrex 30x, med høyoppløste fargeskjermer, utvidet minnekapasitet og preprogrammerte med de nye Garmin TopoActive kartene for Vest-Europa. 

Les mer

Skal hindre at folk går seg vill

  • Skrevet av

                     

Antall leteaksjoner etter savnede personer er mer enn doblet på ti år. En ny norsk mobilapp skal hjelpe folk å finne veien hjem, og den trenger ikke mobildekning for å fungere.

Les mer

LES OGSÅ

Følg oss