Menu

Folkets sti-minner skal samles

 

1, 2 millioner av oss ønsker å følge røde T-er i sommer. Det blir det mange minnner av! 

Stupende oljepris og rekordlav styringsrente har ført til at utenlandsferien svir godt i lommeboka til reiseglade nordmenn i år. Men heldigvis trenger man ikke å dra langt for å få de store opplevelsene. En undersøkelse gjort av TNS Gallup for DNT viser at hver fjerde nordmann planlegger å legge sommerturen til eget land, og halvparten tar gjerne turen til fots. 
- Det er utrolig gøy å høre at mange planlegger en tur på de over 22.000 kilometerne med merkede stier i sommer. Selv om det har vært en kald vår har sommeren begynt å gripe tak, og vi har åpnet dørene på de betjente hyttene våre, sier Nils Øveraas, generalsekretær i DNT. 

Turtips

Slike turer blir det minner av, og det er nettopp minner skapt på sti DNT vil samle og spre i år. På stiminner.no kan man både dele og la seg inspirere av andres historier og bilder. 
- Vi håper at så mange som mulig vil dele sommerens turopplevelser med andre turglade nordmenn, sier Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT. Allerede noen få dager etter at siden åpnet har det kommet inn over 1000 minner, og Habberstad har selv funnet bøttevis med flotte tips til sommerens fotturer. 

Fra frierier til manglende dopapir

Det inviteres til å dele alle slags opplevelser - alt fra frierier til uforklarlige syn. Man kan blant annet lese om Sigurd som gikk oppfinnsomhetens veier da toalettpapiret befant seg på en annen breddegrad, hilse på Thale som brukte tre sommeruker på å gå Oslo-Trondheim med hunden Munti, og se utsikten som møtte Ingvild da skodda lettet.  

Hvilke minner skapes på din sti i år? Del dem på stiminner.no

Kommentarer

Tilbake til toppen

LES OGSÅ

Følg oss